Vanaf 7 april 2014 is de website van bedrijventerrein Kreitenmolen online. De website biedt een compleet overzicht van alle ondernemers die aangesloten zijn bij belangenvereniging Kreitenmolen. Naast een weergave van de standaard NAW gegevens krijgt iedere aangesloten ondernemer ook de kans zich uitgebreider te presenteren middels een eigen pagina met meer informatie en foto’s. Deze informatie wordt opgesteld door Marloes van Drunen. Zij gaat de komende periode langs bij alle aangesloten ondernemers om een interview af te nemen en een kijkje te nemen in het bedrijf. Je kunt je daarvoor aanmelden via redactiewebsite@kreitenmolenudenhout.nl.

De website is zo ingericht dat (potentiële) klanten in één overzicht kunnen zien wat voor soort bedrijven er op het terrein gevestigd zijn, welke branches zij vertegenwoordigen en hoe ze met de ondernemer in contact komen. Er is natuurlijk ruimte voor iedere ondernemer om door te linken naar de eigen website, social media pagina’s en contactgegevens.

Deze week ontvangt ieder lid van de belangenvereniging een e-mail met daarin meer informatie over de nieuwe website en het interview. In die e-mail wordt gevraagd te controleren of de NAW gegevens kloppen en de geplaatste links werken. 

 

Zeer geslaagd werkbezoek Erik de Ridder arrow-right
Next post